Se kampen når du vil

På Altibox-tv kan Haugaland Kraft kundene se kampene fra Tippeligaen når de selv vil. Få minutter etter at kampene er ferdigspilt, ligger de tilgjengelig i fotballarkivet.

Altibox tar et nytt skritt fremover mot en ny tv-hverdag, hvor valgfrihet er stikkordet. Fra sofaen kan våre kunder selv velge hvilke fotballkamper de vil se fra Tippeligaen, og når de vil se kampene, sier Jan Håland i Haugaland Kraft .

Tv-kundene på Haugalandet kan se frem til en helt ny fotballopplevelse med Altibox fra Haugaland Kraft. Når hovedrunden i Tippeligaen spilles på søndager, kan fotballseerne selv velge hvilke høydepunkter de vil se med en gang fra de andre kampene i runden. Etter kampslutt velger seerne selv hvilke, og hvor mange ganger de ønsker å se høydepunkter fra kampene.

Alt til alle

I tillegg til å kunne følge alle kampene fra Tippeligaen direkte, tilbyr Altibox nå tv-kundene en helt fersk arkivtjeneste. Fra det nye fotballarkivet, kan kundene selv velge når de ønsker å se kampene på tv, forteller Jan Håland, og legger til:

Arkivtjenesten er tilgjengelig for alle tv-basiskunder, og uavhengig om kunden har PVR-opptaker, er det mulig å spole eller spille kamphendelser i sakte film.

Den nye fotballportalen inngår som en del av tv-basispakken for Altibox-privatkunder. For fotballsesongen 2009 får alle tv-basiskunder tilgang til norsk toppfotball uten endringer i prisen. Alle de 240 tippeligakampene og 30 kamper fra Adeccoligaen vil bli overført på Altibox-portalen.

Interaktiv sammensmelting

Det beste fra internett og tv er smeltet sammen til en interaktiv portal, forteller Jan Håland

Dette betyr at en på Altibox-tv, kan se hele fem kamper fra Tippeligaen live samtidig, eller følge favorittlaget gjennom hele sesongen fra sofaen.

Du kan oppleve høydepunktene fra kampene så ofte du vil, og få sammendrag og resultater når det passer deg, smiler Håland .

Sendingen begynner 15 minutter før kampstart med en stemningsrapport og intervjuer. Selve kampen blir på vanlig måte fulgt av en kommentator, som i tillegg oppsummerer høydepunkter i pausen og ved kampslutt.

Altibox tilgjengelig i hele Norge

Altibox er et nasjonalt samarbeid av partnere som tilbyr fiberoptiske løsninger med digital-tv, internett og IP-telefoni i én og samme fiberkabel. Altibox-produktet tilbys av 36 partnere i hele Norge fra Harstad i nord til Mandal i sør. Så langt er 130 000 kunder tilknyttet Altibox.
Partnerne er i hovedsak knyttet til energiverk av ulik størrelse og er tilstede i en rekke norske byer og tettsteder. Nettstedet altibox.no forteller mer om hvor det er mulig å bli kunde.

Kontaktpersoner:

Jan Håland – Bredbåndsansvarlig                            mobil 982 37 181
Gunn Margareth Lassesen – Markedsansvarlig      mobil 982 37 034

Haugesund, 5. mars 2009