Gir Mer - et fordelsprogram fra Haugaland Kraft

Gir Mer er et fordelsprogram for strøm- og fiberkunder av Haugaland Kraft. Med Gir Mer-appen får du gode tilbud fra våre lokale og nasjonale samarbeidspartnere.

Er du allerede kunde hos Haugaland Kraft er du automatisk registrert som fordelsmedlem. For å benytte deg av tilbudene må du laste ned Gir Mer-appen og registrere deg med telefonnummer. Det er enkelt og raskt gjort. Oppsøk ønsket butikk, vis tilbudet i appen som kundebevis. Det er også mulig å medbringe utskrift fra app.
Gir Mer er kun for privatkunder hos Haugaland Kraft.
 

Hvis du ikke får logget deg inn i appen, så kan det bety at vi må få oppdatert kundeopplysninger fra deg. Dette kan gjøres her.

                                                                                                                   


 

Noen utvalgte tilbud fra fordelsprogrammet

 10% rabatt på leiebil.
Fast rabatt for GirMer-kunder

 


Som kunde hos Haugaland Kraft får du alltid gode tilbud hos Montèr gjennom fordelsprogrammet Gir Mer.

Vis Gir Mer appen i kassen. Derfinner du en unik strekkode som skal brukes ved betaling.
Se hvilke varer som nå er på tilbud her.

 

 

Nordkapp

Nordkapp var en gang et utilgjengelig reisemål –et reisemål for eventyrere, kongelige og ekspedisjoner. I dag gjør moderne fremkomstmidler dette mytologiske stedet til et populært reisemål. Du kan kjøre bil, ta buss, båt eller sykle. Felles for alle reisende er de sterke opplevelsene som venter. Velkommen til Nordkapp! Se reiseprogram og detaljer her.


Bli med å hei på Vestlandets beste lag også neste sesong!
Få neste års sesonkort til reduserte priser, samt gratis kaffe ved kjøp for over 100kr i kiosken. Les mer om tilbudet her.


 

Våre utvalgte samarbeidspratnere

I fordelsprogrammet får du jevnlige tilbud fra våre samarbeidspartnere, som inkluderer både lokale og nasjonale bedrifter og merkevarer.

 

     
 

  
 
 

 

E-post skjema

Fordelsprogram

Hvis du ikke får logget deg inn i appen, så kan det bety at vi må få oppdatert kundeopplysninger fra deg.Etternavn/Fornavn*
Postnummer*
Poststed*
Telefon/Mobil privat
Telefon/Mobil jobb
E-post adresse*
Fødselsdato*